Ma uitam acum in statisticile blogului. O gramada de oameni ajung aici cautand cum sa sparga parole pe messenger.
Cei care stiu despre ce e vorba, stiu ca e aproape imposibil sa faci asta. Din pacate se opresc aici, si nu incearca sa explice de ce. Asa ca o sa incerc eu.
E foarte simplu.
Ca sa spargi o parola de yahoo messenger iti trebuie un program gen Brute Force. Ce face un program de genul asta? Incearca combinatii de “n” variante, cuvinte si litere, pana gaseste varianta corecta.
Toate bune si frumoase, numai ca Yahoo Messenger, ca si Gmail, are captcha. Adica dupa trei incercari gresite, nu mai poti baga parola, fara sa introduci un cuvant de verifica, care este in general o poza. Poza care nu prea poate fi citita de un simplu program brute force. Iar daca poate, dupa 20 de incercari nereusite, yahoo limiteaza accesul la respectivul cont timp de 24 de ore. Exista multe programe de gen, iar o parte din cele mai cunoscute poate fi gasita AICI. Singura problema e ca nici unul nu va reusi sa sparga o parola de yahoo messenger.
Asa ca nu va mai chinuiti degeaba si descarcati aiurea de pe dc++ tot felul de warezuri, crezand ca gata, ati spart parola iubitei si vedeti ce crede cu adevarat despre voi.
Pentru ca o sa va ardeti.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.