_85943396_romania

ROmânia a bătut o țară mai slab cotată la rugby, Canada, cu 17-15, revenind de la 15-0. Orișicât, e o performanță, cea mai mare revenire la un campionat mondial, merită lăudați. În principiu, nu mă interesa și nu aș fi vrut să scriu, dar aseară, la fiecare 10 minute primeam câte un mesaj gen Ha, ce mai ai de zis acum, ai vîzut, ai văzut?

Ce să văd? Nu am văzut nimic. Cei care au priceput din articolul cu rugby că eu zic că românia e cea mai slabă sunt pur și simplu ardeleni. Pentru că eu am scris că nu e normal să ne dăm cu curul de pământ, bravo băieți, ați pierdut doar cu 40-10, senzațional. Pentru că ne pierdem ancorele din realitate.

În rest? Să fim sănătoși. Prima jumătate au fost varză, le curgea mingea printre degete. Au revenit frumos, merită aplaudați, felicitări. Asta nu înseamnă că, la următoare înfrângere, voi începe să lăcrimez Bravo, doar 60 de puncte diferență, deja intrăm în lumea mare a rugbyului.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.